Program de redefinire a feminității tale prin care îți descoperi frumusețea și valoarea

„Avem totul în noi pentru a fi splendide.” (Maya Angelou)

„O femeie, în armonie cu Sinele ei este ca un fluviu care curge. Ea merge unde dorește fără pretexte și ajunge la destinație pregătită să fie ea însăși... și doar ea însăși." (Maya Angelou)

„Femeie [conștientă] nu te naști, ci devii.” (Simone Beauvoir)

Cui se adresează acest program
 • femeilor care vor mai mult de la viața lor
 • celor care vor să-și descopere întreaga frumusețe interioară
 • femeilor tinere care au nevoie de repere legate de feminitate
 • acelor femei care și-au dedicat viața carierei și și-au neglijat feminitatea
 • femeilor care vor să fie mai atrăgătoare și mai fericite
 • mamelor care vor să-și poată îndruma fiicele către o feminitate împlinitoare
 • femeilor care au trecut printr-o despărțire care le-a afectat stima de sine
Metode de lucru
Acesta este un program complex care combină ședințe de consiliere pentru dezvoltare personală și ședințe de training 1 la 1. În ședințele de consiliere te ajut să descoperi care sunt calitățile tale ca femeie. Vei conștientiza care îți sunt influențele educaționale și culturale care îți marchează modul în care te percepi ca femeie.

În ședințele de training 1 la 1 îți ofer exerciții de dezvoltare personală care te pot ajuta să îți dezvolți feminitatea și să o pui în valoare. Îți pot arăta un drum pe care eu l-am parcurs și mi-a adus o foarte mare împlinire în viață. M-a făcut să descopăr că feminitatea este deosebit de complexă și frumoasă și merită trăită în toată splendoarea ei.

Programul se poate adapta și pentru grupe mici de 2-5 persoane. Este necesar ca femeile din aceste grupe să fie deschise să lucreze exercițiile propuse pe situațiile concrete cu care se confruntă.

În general, la workshopurile la care participă mai multe persoane care nu se cunosc între ele, rareori participantele se deschid și vorbesc despre situațiile concrete cu care se confruntă. De aceea, prezentările sunt mai generale. Sau trainerul prezintă un studiu de caz.

Beneficiul este mult mai mare pentru tine, atunci lucrăm pe situația concretă cu care te confrunți. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat acest mod de lucru 1 la 1 sau în grupe mici.

Etapele programului
 1. Conștientizarea punctului de plecare.
În această etapă, lucrăm împreună pentru a-ți fi cât mai clar care sunt resursele tale actuale:
 • calitățile tale ca femeie
 • limitările, temerile, prejudecățile
 • succesele și eșecurile ca femeie
 • disponibilitatea de timp și energie pentru a te redefini
 1. Definirea țelului
Pentru ca această călătorie să fie rodnică, trebuie să știi cât mai bine unde vrei să ajungi. Vom lucra împreună la definirea țelului tău. Vom contura cât mai clar motivația pe care o ai. În sinteză: UNDE vrei să ajungi și DE CE.

Pentru aceste prime două etape, instrumentele consilierii pentru dezvoltare personală sunt foarte utile.

 1. Raportarea la modele feminine arhetipale
În această etapă, vom lucra într-o manieră de tip workshop. Îți voi prezenta mai multe arhetipuri feminine. Și îți voi arăta cum poți să le folosești pentru a-ți dezvolta feminitatea. Prezentarea și metodele vor fi personalizate pentru tine. Vor răspunde nevoilor tale. Ritmul de lucru va fi adaptat structurii tale și timpului pe care îl ai la dispoziție.

 1. Strategia ta de transformare
Aceasta este o etapă foarte importantă. Până aici rolul meu este să te ajut să descoperi:
 • cu ce pleci la drum
 • unde vrei să ajungi
 • de ce vrei să te redefinești ca femeie
 • ce posibilități ai prin raportare la arhetipurile feminine
Acum te voi sprijini să alegi o strategie de transformare. Având la dispoziție toate elementele de la pașii 1-3, poți să alegi o modalitate de lucru individual. Tu vei alege ce consideri că ți se potrivește cel mai bine.

Ceea ce realizăm împreună te poate ajuta foarte mult. Dar ai nevoie să înveți și să mergi pe propriile picioare. De aceea ai nevoie de o practică individuală. Prin ea descoperi că puterea transformatoare se află în tine. Te vei convinge că poți să fii tot ceea ce vrei să fii ca femeie. Bineînțeles cu condiția să ai dorința și perseverența să practici.

Eu m-am convins pe drumul pe care l-am parcurs până acum în dezvoltarea personală, că practica individuală este o cheie foarte importantă. Aplicarea perseverentă a unor metode potrivite generează o transformare substanțială și profundă. Nu vei avea doar o experiență frumoasă de moment, ci îți vei crea un mod de viață mai bun.

Ce implică din partea ta
 • să îți dorești să investești în tine
 • să vrei să-ți dezvolți feminitatea
 • să acorzi timp acestui program
 • să fii parte activă în acest program; eu îți pot arăta drumul; tu ești cea care alege să-l parcurgă
Cât durează programul
Durata programului depinde de tine. În funcție de saltul pe care vrei să îl faci și de ritmul tău de transformare poate dura mai mult sau mai puțin. Eu recomand un minim de 7 ședințe. Dar te poți opri oricând. Sau putem prelungi lucrul împreună atât cât simți că ai nevoie pentru a-ți atinge scopul.

O ședință durează 50 min.

Investiție
 • 120 lei/ședință
 • 300 lei/ 3 ședințe cu plata la început
Te aștept cu drag,

Adina Petronela Gheorghe

Pentru consiliere, contactează-mă aici

  Pentru detalii, va invitam sa cititi sectiunea Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Subscribe
  Notificare de
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments