Program de dezvoltare a încrederii în sine

Cui se adresează acest program
 • celor care vor să-și dezvolte încrederea în sine
 • femeilor și bărbaților care vor să-și pună în valoare calitățile în viața socială și relațională
 • celor care se simt că nu le sunt recunoscute munca și abilitățile în viața profesională
 • femeilor și bărbaților care au trecut printr-o despărțire care le-a afectat încrederea în sine
Metode de lucru
Acesta este un program complex care combină ședințe de consiliere pentru dezvoltare personală și ședințe de training 1 la 1. În ședințele de consiliere te ajut să îți descoperi valorile interioare. Vei înțelege mai bine care îți sunt obstacolele.

În ședințele de training 1 la 1 îți ofer exerciții de dezvoltare personală care te pot ajuta să îți dezvolți încrederea în sine. Practic aceste ședințe sunt workshop-uri personalizate, adaptate la situația ta.

Programul se poate adapta și pentru grupe mici de 2-5 persoane. Este necesar ca participanții la aceste grupe să fie deschiși să lucreze exercițiile propuse pe situațiile concrete cu care se confruntă.

În general, la workshopurile la care participă mai multe persoane care nu se cunosc între ele, rareori participanții se deschid și vorbesc despre situațiile concrete cu care se confruntă. De aceea, prezentările sunt mai generale. Sau trainerul prezintă un studiu de caz.

Beneficiul este mult mai mare pentru tine, atunci lucrăm pe situația concretă cu care te confrunți. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat acest mod de lucru 1 la 1 sau în grupe mici.

Etapele programului
 1. Conștientizarea punctului de plecare.
În această etapă, lucrăm împreună pentru a-ți fi cât mai clar care sunt resursele tale actuale:
 • punctele tale forte
 • punctele tale slabe
 • succesele și eșecurile care te-au marcat
 • ce îți susține încrederea în sine și ce ți-o subminează
 • disponibilitatea de timp și energie pentru a-ți dezvolta încrederea în sine
 1. Definirea țelului
Pentru ca această călătorie să fie rodnică, trebuie să știi cât mai bine unde vrei să ajungi. Vom lucra împreună la definirea țelului tău. Vom contura cât mai clar motivația pe care o ai. În sinteză: UNDE vrei să ajungi și DE CE. Chiar dacă vei spune „scopul meu este să îmi dezvolt încrederea în mine”, acest țel trebuie să-ți fie clar într-un mod cât mai nuanțat.

Pentru aceste prime două etape, instrumentele consilierii pentru dezvoltare personală sunt foarte utile.

 1. Definirea încrederii în sine
În această etapă, vom lucra într-o manieră de tip workshop. Vom defini ce este și ce nu este încrederea în sine. Vom pune în evidență beneficiile acesteia. Îți voi prezenta metode pentru creșterea încrederii în sine. Prezentarea și metodele vor fi personalizate pentru tine. Vor răspunde nevoilor tale. Ritmul de lucru va fi adaptat structurii tale și timpului pe care îl ai la dispoziție.

 1. Strategia ta de transformare
Aceasta este o etapă foarte importantă. Până aici rolul meu este să te ajut să descoperi:
 • cu ce pleci la drum
 • unde vrei să ajungi
 • de ce vrei să-ți dezvolți încrederea în sine
 • ce posibilități ai
Acum te voi sprijini să alegi o strategie de transformare. Având la dispoziție toate elementele de la pașii 1-3, poți să alegi o modalitate de lucru individual. Tu vei alege ce consideri că ți se potrivește cel mai bine.

Ceea ce realizăm împreună te poate ajuta foarte mult. Dar ai nevoie să înveți și să mergi pe propriile picioare. De aceea ai nevoie de o practică individuală prin care să-ți amplifici încrederea în tine. Bineînțeles cu condiția să ai dorința și perseverența să practici.

La această strategie vei putea să apelezi ori de câte ori vei avea nevoie. Noi vom lucra împreună o perioadă. Dar Viața știe să ne provoace pe tot parcursul ei. Și e bine să știm să facem față acestor provocări.

Eu m-am convins pe drumul pe care l-am parcurs până acum în dezvoltarea personală, că practica individuală este o cheie foarte importantă. Aplicarea perseverentă a unor metode potrivite generează o transformare substanțială și profundă. Nu vei avea doar o experiență frumoasă de moment, ci îți vei crea un mod de viață mai bun.

Ce implică din partea ta
 • să îți dorești să investești în tine
 • să vrei să-ți dezvolți încrederea în sine
 • să fii dispus să ieși din zona de confort
 • să acorzi timp acestui program
 • să fii parte activă în acest program; eu îți pot arăta drumul; tu ești cel care alege să-l parcurgă
Cât durează programul
Durata programului depinde de tine. În funcție de saltul pe care vrei să îl faci și de ritmul tău de transformare poate dura mai mult sau mai puțin. Eu recomand un minim de 5 ședințe. Dar te poți opri oricând. Sau putem prelungi lucrul împreună atât cât simți că ai nevoie pentru a-ți atinge scopul.

O ședință durează 50 min.

Investiție
 • 120 lei/ședință
 • 300 lei/ 3 ședințe cu plata la început
Te aștept cu drag,

Adina Petronela Gheorghe

Pentru consiliere, contactează-mă aici

  Pentru detalii, va invitam sa cititi sectiunea Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Subscribe
  Notificare de
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments