Arhetipurile feminine: Mama, Iubita, Eroina, Înțeleapta

arhetipurile feminne
Descoperă patru fațete ale sufletului tău feminin

O serie de 2 webinarii: 10 și 17 noiembrie 2020, ora 19.00

Minunată femeie te invit la o incursiune în universul feminității pentru a descoperi patru fațete ale sufletului tău feminin: Mama, Iubita, Eroina și Înțeleapta.

Fiecare femeie vrea să fie fericită

Fiecare femeie vrea să fie fericită și împlinită și să se bucure de propria ei frumusețe. Dar când vorbesc de frumusețea unei femei, mă refer în primul rând la frumusețea sufletului ei feminin.

Am intrat de-a lungul timpului în contact cu multe femei și am observat că la orice vârstă, indiferent de poziția socială, de realizările profesionale, dacă este într-o relație de cuplu sau nu, dacă are copii sau nu, fiecare femeie tânjește mai mult sau mai puțin conștient să se descopere, să se regăsească pe ea însăși. Să simtă Feminitatea din sufletul ei și să o facă să înflorească.

Din păcate unele medii sociale nu ne ajută. De asemenea, unii bărbați, prinși în propriile limitări și neîmpliniri, nu sunt capabili să ne aprecieze și să ne susțină afectiv așa cum ne dorim și, în astfel de cazuri, a aștepta ca înflorirea feminină să fie stimulată din această direcție se dovedește o așteptare deșartă. E bine să știm că atunci când nu suntem conștiente de frumusețea și puterea noastră feminină, când ne criticăm și ne devalorizăm singure, e foarte probabil să atragem în viața noastră bărbați care ne vor oglindi atitudinea pe care o avem față de noi însene și care nu ne vor aprecia cu adevărat.

Dar fiecare dintre noi, fie că suntem apreciate din exterior sau nu, ne putem asuma și lua în propriile mâini acest demers de descoperire a întregii frumuseți feminine din noi, de creștere a încrederii în ceea ce suntem deja ca femei, în ceea ce e bun, frumos și valoros în noi.

Acest webinar se dorește a fi un ajutor pentru tine în acest demers.

Arhetipurile feminine – raze ale sufletelor noastre

Cele patru aspecte ale feminității, pe care le voi prezenta, reprezintă dintr-o anumită perspectivă direcțiile cardinale ale vieții noastre ca femei.

Mama, Iubita, Eroina și Înțeleapta – patru forme de manifestare a Femininului. Te invit să pătrundem împreună în universul fiecăreia dintre aceste fațete ale feminității și să le descoperim atât ca esențe prețioase ale sufletelor noastre cât și modul în care ne nuanțează viața de zi cu zi.

Vom realiza împreună meditații ghidate prin care să simțim cum este fiecare dintre aceste arhetipuri feminine pentru a le recunoaște mai ușor în noi și a ne bucura din plin de frumusețea noastră feminină.

Descoperă arhetipurile feminine pentru a avea mai multă încredere în tine ca femeie

Dacă nu ai încredere în tine ca femeie și crezi că multe alte femei sunt mai frumoase și mai pline de calități decât tine, acest webinar te poate ajuta foarte mult pentru a te descoperi cum ești tu ca femeie cu adevărat, care este unicitatea și frumusețea ta.

Frumusețea fiecărei femei este unică. Nu ar trebui să ne comparăm la modul competitiv unele cu celelalte. Aceasta nu ne ajută la nimic și chiar ne face rău. Ceea ce ne ajută cu adevărat este să fim binevoitoare unele cu celelalte și să ne privim cu admirație sinceră unele pe altele pentru ceea ce avem bun și frumos fiecare.

Atunci când nu ne simțim apreciate, deși aparent e o frustrare că ceilalți nu ne acordă valoare, în realitate golul vine din faptul că nu ne apreciem noi însene. Vă invit să ne oprim din a alerga după aprecieri și împliniri exterioare și să ne cufundăm în sufletele noastre pentru că aici se află cu adevărat ceea ce căutăm. Căci în realitate, chiar și când nu ne dăm seama de aceasta, ne căutăm pe noi însene, ne căutăm esența noastră ca femei. Și cu cât vom pătrunde mai adânc în sufletele noastre, cu atât vom ști cum să ne înfrumusețăm viața de zi cu zi indiferent cu câte provocări ne vom confrunta.

Și dacă deja te simți bine cu tine ca femeie și te bucuri de ceea ce ești, acest webinar poate să-și ofere o experiență minunată de incursiune în complexitatea universului feminin pentru a te încărca mai mult și pentru a te conecta mai profund cu sufletul tău.

DIN PROGRAM
Prima parte – 10 noiembrie 2020, ora 19.00
 • o incursiune în universul feminin
 • feminitatea și Eternul Feminin
 • cum se regăsesc aceste arhetipuri feminine în viața noastră ca femei
 • caracteristicile Arhetipului Mamei
 • modele de femei în care se manifestă Arhetipul Mamei
 • meditație ghidată de trezire în noi a Arhetipului Mamei
 • caracteristicile Arhetipului Iubitei
 • modele de femei în care se manifestă Arhetipul Iubitei
 • meditație ghidată de trezire în noi a Arhetipului Iubitei
Partea a doua – 17 noiembrie 2020, ora 19.00
 • caracteristicile Arhetipului Eroinei
 • modele de femei în care se manifestă Arhetipul Eroinei
 • meditație ghidată de trezire în noi a Arhetipului Eroinei
 • caracteristicile Arhetipului Înțeleptei
 • modele de femei în care se manifestă Arhetipul Înțeleptei
 • meditație ghidată de trezire în noi a Arhetipului Înțeleptei
 • importanța admirației sincere și binevoitoare între femei
 • tehnică de asimilare a unor calități feminine prin admirație
GAZDA TA ESTE

Adina Petronela Gheorghe, trainer și consilier pentru dezvoltare personală

DURATA UNUI WEBINAR: 2 ore
INVESTIȚIE:

70 lei/ webinar

100 lei/ ambele webinarii

Plata se va face în cont bancar. Detaliile vor fi oferite celor care se înscriu.

ÎNSCRIERE:

Te invit să folosești formularul de înscriere de mai jos

MODUL DE DESFĂȘURARE

Webinarul se va realiza pe Zoom. Detaliile vor fi comunicate celor care se înscriu. Dacă nu poți participa în seara prezentării va fi posibil să primești acces la înregistrare.

Prezentarea va fi însoțită de un slide cu imagini și text și de filmulețe, de aceea îți recomand să vizionezi acest webinar pe un laptop sau pe tabletă.

GDPR

Prin înscrierea la acest webinar îți dai acordul pentru a-ți fi folosite datele personale (nume, date de contact) pentru a ți se oferi detalii organizatorice și pentru a primi link-ul de conectare pe Zoom.

Te aștept cu drag la webinar !

Vreau să particip

  Pentru detalii, va invitam sa cititi sectiunea Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Subscribe
  Notificare de
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments