Împlinirea afectivă a femeii și iubirea de sine

iubirea de sine

Webinar gratuit

Webinarul este înregistrat, îl poți viziona când ai timp, nu ești condiționată de o anumită zi sau oră. Și îl poți și reviziona!

Vino să afli cum să fii mai împlinită afectiv prin iubire de sine și vindecare de autocritică!

Nu mai pune pe ultimul loc relația cu tine însăți!

Oferă-ți cadou participarea la acest webinar.

Eu ți-am pregătit o prezentare inspirată din experiența mea și a mai multor femei. Și un exercițiu care să te ajute să ai o atitudine mai plină de iubire față de tine însăți.

Ce vei afla în acest webinar:
 • Ce este împlinirea în iubire
 • Ce se petrece când nu te iubești pe tine
 • Ce aduce în viața ta iubirea de sine
 • Despre convingerea „nu merit să fiu iubită”
 • Cum autocritica îți sabotează iubirea de sine
 • Cum să te vindeci de autocritică
Cât de împlinită afectiv ești în prezent și cum e relația cu tine însăți?
 • Ai senzația că nu primești iubirea și aprecierea pe care ți-o dorești?
 • Simți că trebuie să faci ceva ca să meriți iubire și apreciere?
 • Când ești singură, simți un gol afectiv, pe care cel mult reușești să-l anesteziezi, dar nu știi cum să-l umpli?
 • Îți distragi atenția cu hobby-uri, cu muncă, cu obligații și responsabilități, ca să nu simți acel gol?
 • Simți că ai dat tot ce puteai, dar nu ai primit în schimb?
 • Te pui vreodată în capul listei de priorități sau ceilalți sunt întotdeauna mai importanți decât tine?
 • Crezi că e datoria ta să te sacrifici pentru familie? Că e greșit să-ți acorzi timp pentru tine și pentru nevoile tale?
 • Îți este teamă să te mai deschizi afectiv, ca să nu fii rănită din nou?
 • Ai sentimentul de singurătate, deși te afli într-o relație de cuplu sau ești înconjurată de familie?

Acestea sunt semne că ai nevoie să acorzi mai multă atenție relației cu tine însăți și să-ți oferi iubire de sine.

Iubirea de sine e o mare cheie în împlinirea afectivă

Nu este singura cale de împlinire afectivă, dar e o parte foarte importantă.

Iubirea de sine nu exclude celelalte moduri în care putem fi împlinite afectiv.

De fapt iubirea de sine, primirea iubirii de la o altă ființă umană și actul de a dărui iubire, contribuie fiecare în modul său specific la împlinirea noastră afectivă. Sunt moduri de experimentare a iubirii care se potențează și se completează unul pe celălalt.

Cred că suntem prea obișnuite (sau educate) să așteptăm ca împlinirea afectivă să vină din afară. Doar așa era în poveștile cu prințese și prinți. Când prințesa își găsea prințul, toate problemele ei se rezolvau și trăiau fericiți până la adânci bătrâneți.

În acele povești nu se spunea dacă prințesa se iubea pe ea însăși, dacă se respecta și avea încredere în ea. Nu se spunea prea mult nici despre capacitatea ei de a dărui iubire și cât de mult contribuia această dăruire la împlinirea ei afectivă.

Așa că din aceste trei căi, complementare, de împlinire afectivă (iubirea de sine, a primi iubire, a dărui iubire) am ajuns să ne preocupăm excesiv de a primi iubire.

Și nu vrem doar iubire. Ci vrem și apreciere (care să compenseze lipsa stimei de sine), siguranța prezenței celuilalt alături de noi și împlinirea nevoilor. Mai vrem ca bărbatul să fie echilibrat, să nu aibă nevoi proprii, să nu aibă tensiuni emoționale, să ne înțeleagă și să ne susțină, orice toane am avea.

Desigur că, mai ales într-o relație de cuplu, e firesc să existe iubire și respect reciproce. Dar a rămâne preponderent în a primi (cerși) iubire, înseamnă a alege să te vezi, mai mereu, ca pe un vas gol.

Dar de ce să fim vase goale, când putem să fim conul abundenței. Și iubirea de sine are un rol foarte important în această direcție.

Te invit la un webinar gratuit despre împlinirea afectivă a femeii și iubirea de sine.

Cine sunt eu și de ce te invit la un astfel de webinar

Numele meu este Adina Petronela Gheorghe. Sunt o femeie care mult timp nu am știut că e important să mă iubesc pe mine. Adeseori ajungeam să fiu cea mai puțin importantă ființă din viața mea.

Aparent, eram liberă să fac ce vreau. Mama mi-a și spus la un moment dat: „ai făcut tot timpul ce ai vrut tu”. Și era corect dintr-un anumit punct de vedere.

Problema era că motivația subconștientă a multora dintre alegerilor mele era să dovedesc că sunt suficient de bună ca să merit să fiu iubită și apreciată.

Așa că am ajuns să muncesc până am uitat de unele nevoi importante pentru echilibrul meu. Am „uitat” să mă relaxez. Mă simțeam ca prinsă într-o capcană atunci când venea vacanța, căci devenisem dependentă de muncă.

Atunci când munceam mă simțeam importantă, valoroasă, apreciată. Muncind foarte mult puteam să-mi anesteziez unele trăiri emoționale cu care nu mă simțeam confortabil.

Dar într-o zi am clacat. Și atunci am ales să petrec un timp cu mine. Mi-am dat seama că am nevoie de mine pentru mine. Cu acea ocazie am descoperit sentimentul iubirii de sine. Fascinant sentiment! Și foarte împlinitor.

Așa a început procesul meu de iubire de sine, realizat conștient, asumat ca o necesitate a echilibrului și bunăstării mele pe toate planurile.

Această iubire de sine a contribuit semnificativ la îmbunătățirea calității relațiilor mele (aceasta implicând și o igienă relațională). Am învățat să spun Nu și Da în acord cu ceea ce simt cu adevărat și nu cu ceea ce credeam până atunci că vor să audă ceilalți.

Iubindu-mă mai mult pe mine am devenit mai capabilă să recunosc iubirea. Să apreciez iubirea care îmi este oferită. Să am bucuria de a dărui fără calcule ascunse sau socoteli de genul „eu am dat atâta și tu ai dat mai puțin”.

Indiferent care consideri că este în prezent motivul neîmplinirii tale afective, te invit să te intrebi cât de mult te iubești pe tine. Câtă împlinire afectivă îți poți oferi chiar acum, tu însăți?

Vino la webinar și află mai multe despre iubirea de sine și cum contribuie ea în mod semnificativ la împlinirea ta afectivă.

Durata webinarului

1h 25min

Investiție

Gratuit. Investești doar timp pentru tine!

GDPR

Prin înscrierea la acest webinar îți dai acordul pentru a-ți fi folosite datele personale (nume, date de contact) pentru a ți se oferi detalii organizatorice și informații care să te ajute în călătoria ta către cunoaștere de sine.

Te aștept cu drag !
Vreau să particip

  Pentru detalii, va invitam sa cititi sectiunea Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Subscribe
  Notificare de
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments