Drumul spre feminitate

spre feminitate
Drumul spre feminitate începe din copilărie
Orice fetiță este influențată în dezvoltarea ei de educația primită. Femeile adulte din viața ei îi sunt modele, bune sau rele. Îi dezvăluie o feminitate frumoasă sau una deformată de frici și prejudecăți. Cum au fost primii tăi pași din călătoria spre feminitate?

În vâltoarea vieții de zi cu zi, plină de responsabilități, mamele și bunicile acordă, în general, puțin timp pentru a-și educa fiicele și nepoatele în arta feminității. Iar de multe ori, chiar dacă ar vrea să o facă, nu știu cum. Nici ele nu au fost îndrumate în această artă. Nu știu să-și trăiască propria feminitate în toată frumusețea și complexitatea ei. Prin urmare, nu pot să transmită mai departe decât experiența limitată pe care o au.

Ce facem în această situație? Cum ne dezvoltăm ca femei complexe, mature, fericite și conștiente? Ne luăm viața în propriile mâini. Nu mai dăm vina pe nimeni pentru ceea ce suntem în prezent. Ne eliberăm de eventualele resentimente. Și ne redefinim ca femei.

Redefinește-ți propria feminitate
Pe ce te bazezi în prezent când îți definești propria feminitate? Pe părerile celorlalți sau pe autocunoaștere?

Lasă părerile celorlalți de-o parte și explorează-ți propriul suflet. Acolo se află semințele magice ale tuturor fațetelor feminității. Poți fi tot ceea ce dorești ca femeie, dacă ajungi să te cunoști cu adevărat.

Pornește într-o călătorie conștientă spre Feminitate. Primul pas pe care ți-l recomand este să-ți faci o listă cu toate calitățile tale ca femeie. Notează-ți și defectele. Nu are rost să le negi. Dacă le recunoști și le accepți te poți transforma mai ușor. E bine să știi de unde pleci.

De asemenea, este bine să știi unde vrei să ajungi. Așa că pasul următor este să-ți iei niște repere. Feminitatea este foarte complexă, așa că e greu de cuprins în totalitatea ei de la început. Prin urmare, îți poate fi de folos să o împarți pe diferite nuanțe ale ei. Raportează-te la diferitele arhetipuri feminine. Ele îți pot fi lumină călăuzitoare pe drumul tău spre feminitate împlinită.

Arhetipurile feminine - călăuze spre Feminitate Conștientă
Arhetipurile feminine sunt manifestări ideale ale diferitelor aspecte ale feminității. Iată doar câteva dintre ele:

  • Mama
  • Regina
  • Iubita ideală
  • Fascinatoarea
  • Eroina
  • Aventuriera
  • Înțeleapta
Cunoscând caracteristicile fiecăreia dintre ele, vei avea o viziune mult mai amplă asupra feminității. În felul acesta, vei ști încotro te îndrepți. Vei descoperi ce posibilități vaste ai pentru a-ți trăi și exprima feminitatea.

Ce îți pot oferi eu
Eu, ca femeie, trainer și consilier, îți pot oferi experiența mea. Am parcurs acest drum al redefinirii feminității mele cu ajutorul arhetipurilor feminine. Rezultatele pe care le-am obținut mi-au îmbogățit foarte mult viața.

Am simțit că am descoperit o comoară foarte prețioasă. Nu vreau să țin această cunoaștere doar pentru mine. Doresc să o împărtășesc cu tine și cu alte femei. De aceea, am structurat un program complex care are mai multe forme de prezentare:

Fiecare modalitate își are instrumentele ei specifice. În cadrul grupelor mari prezentarea este mai generală. Iar în cadrul grupelor mici sau în sesiunile 1 la 1 lucrăm mai personalizat.

Alege varianta care consideri că este cea mai potrivită pentru tine și vino să pășim împreună pe drumul spre Feminitate Conștientă.

Află mai multe despre beneficiile consilierii pentru dezvoltare personală aici.

Lasă-ți sufletul să se exprime liber!
Adina Petronela Gheorghe

Pentru consiliere, contactează-mă aici

Error: Contact form not found.

Subscribe
Notificare de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments