feminitatea
Feminitatea e un dar special
Am primit în această viață un dar: Feminitatea. E un dar special menit să ne aducă fericire și împlinire. Conține iubire, gingășie, putere feminină, senzualitate, inspirație, pasiune, creativitate și alte comori care merită descoperite. E un dar atât de frumos care merită celebrat clipă de clipă.

În vâltoarea vieții de zi cu zi nu suntem întotdeauna atente la această comoară pe care am primit-o. Nu ne ascultăm cu suficientă atenție sufletul nostru feminin, nevoile și aspirațiile lui. Uneori ne pitim emoțiile și pasiunile într-un ungher al inimii pentru că responsabilitățile și greutățile vieții ne acaparează toată atenția. Și credem că dând curs emoțiilor și sensibilității noastre nu putem să mergem înainte, în viață, fără a fi rănite.

Dar sensibilitatea și emoțiile fac parte din noi și e necesar să le acceptă și să le înțelegem. De asemenea e firesc să ne dorim să trăim experiența iubirii în multiplele ei forme de manifestare. E firesc să ne bucurăm de senzualitatea și creativitatea noastră.

Celebrează-ți Feminitatea aici și acum
Feminitatea noastră merită exprimată în toată splendoarea ei, chiar în viața noastră de zi cu zi. Merită să ne bucurăm de ea chiar dacă în activitatea noastră cotidiană avem mereu o listă cu „trebuie să”.

Pentru a ne exprima ca femei în toată plenitudinea noastră nu trebuie să plecăm undeva departe de datoriile noastre cotidiene. Nu trebuie să ni se reseteze viața. E necesar doar să fim atente la noi și să ne celebram clipă de clipă frumusețea feminină interioară. Să credem în noi ca femei și să ne exprimăm liber exact așa cum suntem.

Feminitatea în mii de nuanțe
A fi femeie înseamnă mai mult decât a fi mamă, gospodină, soție. Înseamnă mai mult decât a ne îmbrăca frumos, a ne coafa și machia. Reprezintă mai mult decât a ne dedica vieții profesionale, chiar dacă obținem realizări deosebite în acest domeniu.

Pășește cu îndrăzneală în universul feminității tale. Descoperă aici multitudinea fațetelor Femininului. Sunt chiar în tine și așteaptă să fie descoperite.

A fi femeie înseamnă să trăiești în inimă

Într-o lume a competitivității, uneori, ne inhibăm emoțiile, sensibilitatea și vulnerabilitatea. Tindem să fim raționale. Credem că în felul acesta ne protejăm, analizăm la „rece” și luăm decizii corecte. În anumite momente deciziile raționale sunt utile și chiar necesare. Dar dacă acest mod de a fi ne acaparează întreaga viață, pierdem contactul cu inima și înțelepciunea ei.

A fi femeie înseamnă să trăiești în inimă. Să dai curs înțelepciunii care izvorăște de acolo. Să-ți asculți intuiția, nevoile, visele. Să-i inspiri pe cei din jur cu prezenta ta plină de iubire.

De unde vine puterea ta ca femeie
Vine din autocunoaștere, din descoperirea a ceea ce ești cu adevărat. Vine din încredere în sine și înțelegerea menirii tale ca femeie.

Puterea ta ca femeie vine din puterea ta de a iubi și de a dărui fără a te neglija pe tine. Vine din conectarea ta conștientă la forța creatoare din ființa ta. Femeia e înzestrată să creeze viață. Și aceasta nu înseamnă doar să aducă pe lume un copil, ci să umple de viață, de iubire și frumos tot ceea ce face. Să-i inspire pe cei din jur prin ceea ce este ea.

Și în primul rând, puterea ta ca femeie vine din conectarea conștientă la esența feminității care este Arhetipul Eternului Feminin.

Vino la workshopul Celebrarea Feminității și află cum să ai acces permanent la esența feminității tale!

Lasă-ți sufletul să se exprime liber!
Adina Petronela Gheorghe

Articole recomandate


Subscribe
Notificare de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments