fascinație
De unde vine puterea de fascinație unei femei?
Puterea de fascinație a unei femei vine din a fi prezentă acum și aici. Și din a fi prezentă în inimă. Trăirea în prezent te conectează la energia creatoare a vieții. Și în felul acesta feminitatea ta înflorește și strălucește.

Femeile care trăiesc în prezent savurând viața cu intensitate sunt mai fascinante decât cele care rămân agățate în trecut sau visează irealist la o împlinire care e mereu undeva în viitor.

Ai tendința să spui: „Voi fi fericită atunci când..”; „Voi fi deschisă atunci când…”; „Voi fi mulțumită atunci când…”? Sau te gândești mereu și mereu la situațiile mai puțin plăcute din trecutul tău? Oprește-te! Fii fericită, deschisă și mulțumită acum. Viața ta este în prezent. Bucură-te de ea acum!

„Renunțați la așteptare ca stare mentală. Când vă surprindeți alunecând în așteptare… ieșiți repede din ea. Intrați în momentul prezent. Fiți, pur și simplu, și bucurați-vă de sentimentul vieții.” (Eckhart Tolle)

Trăiește în prezent și asumă-ți propria viață. Trăiește momentul prezent ca și cum ar fi cel mai important moment din viața ta. Pentru că în realitate așa și este. Fii prezentă în tot ceea ce faci. Iubește, fii creativă, eficientă, generoasă, prietenoasă, plină de viață ACUM. Când trăiești în prezent ești mult mai atentă la ceea ce se petrece în jurul tău. Ești mai expresivă, mai radioasă, mai plină de viață și prin urmare mai fascinantă.

Devino conștientă de propria feminitate!
„Majoritatea femeilor sunt cu adevărat irezistibile, dar ele nu conștientizează acest aspect. Trăiesc cu idei false, depășite, cu privire la cine sunt și caută aprobare în locuri unde nu o pot găsi.” (Marie Forleo)

Conectează-te la sufletul tău feminin. Hrănește-te din propriul tău izvor infinit de energie feminină. Potențialul ființei tale este imens.

Cunoașterea în profunzime a feminității este calea prin care o femeie își consolidează puterea interioară. Își dezvoltă conștiința valorii proprii și devine fascinantă. Frumusețea sa unică e adusă la lumină.

Atunci când nu crezi în frumusețea ta, când nu ești conștientă de înzestrările tale feminine e ca și cum ai ascunde lumina care ar putea să te facă să strălucești.

Acceptă viața cu toate provocările ei
Acea contracție interioară generată de incapacitatea de a accepta provocările vieții ne reduce puterea de fascinație.

Ai observat că, de fiecare dată când te împotrivești cu încrâncenare evenimentelor din viața ta, devii tensionată? Acumulezi frustrare, furie, nemulțumire. Toate acestea îți estompează frumusețea și dulceața feminină.

Lasă energia vieții să curgă prin tine. Privește evenimentele din viața ta cu deschidere și curaj. Descoperă care este rostul lor în viața ta. Primește lecțiile pe care ele ți le aduc. Fii o femeie liberă, deschisă față de viață. Trăiește cu entuziasm!

Privește partea plină a paharului. Fii recunoscătoare pentru tot ceea ce e bun și frumos în viața ta. Hrănește-ți mulțumirea interioară! O femeie mulțumită e mult mai fascinantă decât o femeie măcinată de frustrări și resentimente.

Ieși din starea de victimă
Când te plângi mereu și mereu de cât de grea e viața ta sau de ceea ce ți s-a petrecut în trecut nu trezești admirație și încântare. Cel mult vei avea parte de compasiune. Crezând că ești o victimă a trecutului sau că în prezent nu ești apreciată așa cum se cuvine îți blochezi puterea de fascinație.

Nu sunt de vină ceilalți că nu știu să te aprecieze. Tu ești cea care își ascunde frumusețea și farmecul feminin în spatele unei măști de victimă. Ceilalți văd ceea ce le arăți. La un moment dat s-a petrecut ceva în viața ta care te-a afectat. Și ai crezut că punându-ți această mască de victimă te vei proteja în viitor de suferință. Dar nu e așa. Crezând despre tine că ești o victimă, fiindu-ți teamă să trăiești din plin viața, suferi. Atitudinea ta față de tine însăți și față viață te face să suferi.

Lasă trecutul în urmă. Iartă-i pe cei care consideri că ți-au greșit și renunță la masca de victimă. Bucură-te de prezent. Afirmă-ți frumusețea interioară. Fii deschisă în relațiile cu ceilalți.

Autenticitatea te face magnetică
„Frumusețea începe atunci când decizi să fii tu însăți.” (Coco Chanel)

Urmează-ți propriul drum. Când lași de-o parte chemarea sufletului tău și te mulezi după preferințele celorlalți îți pierzi din irezistibilitate. Nu poți să strălucești pe drumul altcuiva. Ai nevoie să mergi pe drumul tău pentru că acolo poți să fii cu tot sufletul. Dacă nu poți să fii cu tot sufletul în ceea ce faci puterea ta de fascinație scade.

Preocupă-te să fii tu însăți. Autenticitatea te face magnetică.

Lasă-ți sufletul să se exprime liber!
Adina Petronela Gheorghe

Articole recomandate


Subscribe
Notificare de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments